Læderstykke synonym

LÆDERSTYKKE – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Vi fandt 3 løsningsforslag for ordet LÆDERSTYKKE som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til LÆDERSTYKKE.

Synonym for Læderstykke – Synonymbog.com

Læderstykke — Synonymer, betydning og anvendelse. Vi fandt 1 synonymer for læderstykke. Se nedenfor hvad læderstykke betyder og hvordan det bruges på dansk.

Synonym for Læderside – Synonymbog.com

Læderside — Synonymer, betydning og anvendelse. Vi fandt 2 synonymer for læderside. Se nedenfor hvad læderside betyder og hvordan det bruges på dansk.

Synonym for Pløs – Synonymbog.com

Synonym for Pløs

Synonymer for pløs · skolæder, · flap på sko, · flap, · fodtøj, · læderstykke, · skodel, · del af sko …

Beskrivelse og synonymer for ordet Pløs

kappe — Den Danske Ordbog – ordnet.dk

Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. … læderstykke der omslutter hælen og udgør den bageste del af en sko. Synonym bagkappe.

hælkappe — Den Danske Ordbog – ordnet.dk

Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. … læderstykke der omslutter hælen og udgør den bageste del af en sko. Synonym bagkappe.

læderstykke – sproget.dk

BEMÆRK: Ordbog over det danske Sprog er en historisk ordbog, som indeholder former der IKKE nødvendigvis er i overensstemmelse med gældende retskrivning.

Ord der allerede var gamle i gamle dage — sproget.dk

smal læderstrimmel, som indsættes i sammenføjningen ml. to læderstykker for at gøre sømmen stærkere; bes. Mil TeknO. Keglestol, en. [I.5] en slags haandvæv til …

Synonymer for PLØS – Krydsord

Synonymer for PLØS

Liste over synonymer til det ord PLØS og 49 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, … Læderstykke, 11.

Liste over synonymer til det ord PLØS og 49 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Synonymer for SKYKLAP – Krydsord

Synonymer for SKYKLAP

Liste over synonymer til det ord SKYKLAP og 41 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, … Læderstykke, 11. Læderflap, 9.

Liste over synonymer til det ord SKYKLAP og 41 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Keywords: læderstykke synonym