Her er en af de mest populære mærker indenfor ridehjelme til hobbyrytteren og den professionelle rytter

Uanset om du er professionel rytter eller kun har hest på hobbyplan, så har alle en ting til fælles, nemlig sikkerheden. Har du din daglige gang på en rideskole, kan der være regler om, at du skal bære ridehjelm, når du er til hest. Har du hest derhjemme, vil det under alle omstændigheder være fornuftigt at bære ridehjelm under ridning.

Rider du stævner, skal du være opmærksom på, at din hjelm skal have den nyeste EU godkendelse, samt at den skal være godkendt til den type sport, du rider. Der er eksempelvis forskel på kravene til hjelmen i professionel dressur og springning. Lad os se nærmere på, hvad du helt præcist bør gå efter i en ridehjelm.

God teknologi, høj kvalitet og gode features ved ridehjelme

Selvom sikkerheden er det allervigtigste, har komforten og æstetikken også meget at sige. Hvem gider at rende rundt med en grydehjelm? Samshield er et af de mærker, der har taget rytterne med storm, og det er der mange gode grunde til. Der er lagt rigtig meget arbejde i at udvikle teknologien og kvaliteten på Samshield ridehjelme. Først og fremmest, så er alle deres hjelme justerbare. De kommer typisk i tre forskellige størrelser, hvor du så kan indstille dem til at passe helt perfekt til netop dit hoved, hvilket både øger sikkerhed ved slag og komfort.

Der er sat højt fokus på åndbarheden. Når du træner, kan du ikke undgå at blive svedig, og det gælder også for hovedbunden! Ved at vælge en Samshield ridehjelm med god åndbarhed, sikrer du dig, at din hovedbund kan ånde, så du ikke bliver helt våd af sved på samme måde, som hvis der var ringe eller ingen udluftning i hjelmen.

Design din helt egen unikke Samshield Ridehjelm

Samshield ridehjelme er typisk lavet af letvægtsmaterialer, hvilket gør dem yderst behagelige at have på. Et andet kendetegn er den ekstra store solskærm, der sørger for, at du ikke blive blændet af solen under ridningen. Samshield ridehjelme er ikke billige, men de er af den bedste kvalitet. Du kan vælge en basis ridehjelm, eller du kan designe din helt egen, unikke Samshield ridehjelm. Her kan du vælge mellem model, overflader og pynt såsom swarowski sten og glitter. Køb din Samshield ridehjelm her. Vil du gerne have den bedst mulige beskyttelse og en ridehjelm, der indtager banen med storm, så bør du måske se nærmere på ridehjelme fra Samshield.